Welkom bij De Liefde Spiegel 2022
MeTime2gether
16 december 2021 

Welkom bij De Liefde Spiegel 2022

We naderen het einde van 2021. Een zeer 'bijzonder' jaar. Bij De Liefde Spiegel kun je in 2022: Liefdespiegelen om jezelf te zien en gezien te worden of Lijflied reserveren bij een zakelijke of persoonlijke jubileumviering Ik liefdespiegel omdat... iedereen gezien wil worden. Omdat ik als geen ander weet hoe het is om mezelf niet te zien, mijn onderbuik te negeren en kansen mis te lopen. En omdat het voor mij helend is om je weer in verbinding te brengen met je ware verlangens, intuïtie en mogelijkheden. Ik schrijf Lijflied omdat... er maar een boodschap is die echt telt. Ik hou van jou. Omdat ik die persoonlijke boodschap graag vertaal naar een tijdloos lied. En omdat een speciaal voor jou gezongen lied het hardst binnenkomt. In de woorden van Roel van Velzen: ‘Dat kwam even heel hard binnen. Ik ben er even stil van.’ Je bent van harte welkom bij www.deliefdespiegel.nl De thee en koffie staan klaar :) Maame 'De Liefde Spiegel' Joses
Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen