Wat betekent vrijheid voor jou?
MeTime2gether
22 april 2020 

Wat betekent vrijheid voor jou?

Wat betekent vrijheid op dit moment voor jou?

Wat een gekke tijd om het te hebben over vrijheid. Maar ook weer niet. Onze vrijheid wordt aan alle kanten bedreigd, zo voelt het. In onze bewegingsruimte, onze gezondheid, ons werk, onze inkomsten. In het contact met anderen. Sommige van ons zien onze kinderen zelfs niet of moeten wegblijven bij onze ouders. Dit alles voelt enorm verdrietig. Ik wens je sterkte de komende tijd in je persoonlijke uitdagingen, in je gezondheid, je relaties, op het werk en op het financiële vlak. Het is inmiddels bijna Koningsdag op 27 april. Het is ook bijna dodenherdenking op 4 mei en de dag daarna is het 5 mei. Bevrijdingsdag. Dit jaar zijn we geïsoleerd van elkaar. Waar we gewend zijn aan talloze vieringen en blije bijeenkomsten door het hele land zullen we dit jaar zelfs Koningsdag binnenshuis moeten vieren.

Vier juist nu je vrijheid

Doe met me mee en vier juist nu je vrijheid. Zo vaak je kan, zo groots als je kan en met alle waardering die je kan opbrengen. Wees eerlijk naar jezelf over wat dit alles met je doet. Gisteren zat ik er even doorheen. Ik probeerde mijn dochter te troosten en besefte dat ik zelf troost nodig had. Zit even moedeloos en verslagen op de bank. Staar gedesoriënteerd uit je raam als je een raam hebt. Laat een traan over je wang biggelen als je je eenzaam en bezorgd voelt. Leef je woede uit op een kussen - die kan het hebben.

Wees niet bang om om hulp te vragen

Maar leef. Ga niet in de standby modus. Zoek muziek en andere kunst op die je ontroert en inspireert. Blijf in contact met je dierbaren via de videobel apps, telefoon en alle online middelen die je hebt. Daar zijn ze voor. En sluit vrede met alle delen van jezelf. Omarm jezelf en wat je voelt. Want je zult jezelf nodig hebben de komende tijd. Dat je aan je eigen kant staat. En wij hebben je ook nodig. Want lockdown of niet, we blijven verbonden met elkaar en de impact van jouw gemoedstoestand op de mensen om je heen is groots. Wees niet bang om om hulp te vragen. Leer te ontvangen, dat ben ik ook aan het leren.

2 dagen vrijheid vieren tijdens Prinses Mamma weekend 2020

Nu we het over vrijheid en ontvangen hebben: ik heb iets gecreëerd dat heet Prinses Mamma weekend. Het is een online verwen en en inspiratie ervaring voor moeders die plaatsvindt op 9 en 10 mei 2020. Voor dames met kids die zich dit jaar rondom Moederdag en alle dagen daarna vrij en vrouw willen voelen. In contact met hun hart en diepste wensen. Vrouwen die niet uit willen vallen tegen zichzelf en partners, hun kids of andere mensen om zich heen. Omdat ze zichzelf aandacht en rust gunnen. Ik deel in deze 2 dagen samen met andere inspirerende ondernemers - vooral moeders - alles wat ik heb. Ik deel live muziek, mijn ervaring als personal stylist, hoe je kleding kunt inzetten voor een nieuw begin en alle inspiratiebronnen die mijn leven beter maken als vrouw, moeder en persoon.

Geef jezelf vrijheid kado

Koop een kaartje voor je vrouw. Koop een kaartje voor jezelf. Koop een kaartje voor een lieve vriendin, zus, dochter, moeder of schoonzus. Geef dit weekend cadeau aan iemand die je het gunt om sterker uit deze crisis te komen. Het wordt prachtig en betoverend, net als jij. Dit is wat ik nu te geven heb. Zie het als een liefdesbrief aan de vrouwen die de wereld baren, dragen en verzorgen. Zie het als een partnerschap met de partners van moeders die geen idee hebben hoe ze haar blij kunnen maken. Dit cadeau geeft haar de ruimte om het zelf te doen. Zie het als een kado aan de kids die met een onbezorgde mama willen spelen.

Waarom bied ik dit weekend aan?

Ik zie dit als mijn levenswerk: het delen van mijn muziek, de liedjes die ik schrijf, mijn kijk op schoonheid, mijn ervaring als styliste, mijn levenslessen als suïcidaal jong meisje en onzekere tiener, jonge alleenstaande moeder en mijn reis van seksueel en huiselijk geweld naar vrijheid. Nog nooit voelde het delen van mijn hart missie om in vrijheid te leven zo relevant. Nooit eerder is het dringender geweest om te durven ontvangen. Om stil te zitten en te luisteren naar mijn hart. Iets waar wij als moeders allemaal wat meer in mogen oefenen. Het is nu een tijd om ongemakkelijke emoties te omarmen en daarna los te zien van mezelf. Nooit eerder was ik zo trots om een mens te zijn. Want zelfs moe, bang, failliet, ziek, woedend of wat je ook ervaart: we zijn nog steeds liefde. Ook als we het vergeten. Ik vergeet het regelmatig. Vraag maar aan mijn dochter. Maar liefde zoekt altijd naar een manier om zichzelf te laten zien

Doe je mee?

Doe met me mee en zoek naar die momenten van vrijheid. Het zijn er meer dan je denkt. Prinses Mamma weekend is daar slechts een voorbeeld van. Hou je goed en wees lief voor jezelf. Wees lief voor jezelf. Wees lief voor jezelf. Zo ben je lief voor de mensen om je heen, de mensen waar je van houdt. Geef de moed niet op. Je bent niet alleen. Xxx Maame P. S. Voor meer informatie en het aanmeldformulier voor Prinses Mamma online verwen en inspiratie weekend op 9 en 10 mei ga je naar www.ditismijnstijl.nl/pmw
Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen