Waar voel jij je thuis?
MeTime2gether
09 juni 2021 

Waar voel jij je thuis?

✨Voor mij is het in de natuur, met mijn dochter en achter mijn gitaar en piano. ✨Top fotograaf Lisanne van Eijk en ik ruilden onlangs onze diensten. Ik gaf haar een kledingstijl sessie en zij maakte prachtige fotos van mij in Park Sonsbeek.
Haar jongste dochter fladderde mee als inspirerende levensgenieter. Over in het moment leven gesproken! 🦋 ✨Wat ik mooi vind aan de shoot is hoe ontspannen ik me voelde. Lisanne is een relaxed persoon en stelt je met haar aanwezigheid meteen op je gemak. We wandelden gezellig kletsend door het groen. Gaandeweg speurde ze met ervaren oog de mooiste plekjes af als backdrop voor de fotos. ✨Vanaf nu bundelen we onze krachten onder De Liefde Spiegel. De instapper is een Stijl sessie + Fotoshoot. Voor de ondernemende vrouw die zichzelf vanuit een nieuw perspectief wil zien. Zonder twijfel of werk-gezin schuldgevoel de dag beginnen! ✨Klinkt dat als een droom? Om als moeder en zakenvrouw ontspannen voor een kledingkast te staan die perfect is afgestemd op je pluspunten en lifestyle? Het is geen droom maar precies wat je krijgt met De Liefde Spiegel! Uit ervaring weten Lisanne en ik dat wanneer je lief bent voor jezelf, dit een positieve impact heeft op het moederschap en je meer zelfvertrouwen geeft als ondernemer. Wat je tegen je spiegel zegt bepaalt wat je gelooft over hoe je leven eruit mag zien. And guess what? Je verdient een prachtig leven vol inspiratie en schoonheid! ✨Als personal stylist, shopper en make up expert (oa Zalando) heb ik duizenden momenten van liefdevol inzicht mogen inspireren. Ik zie je pluspunten en geef je de tools om ze te benadrukken. Dat moment waarop je beseft: 'Potverdorie, ik ben beeldschoon en ga mezelf ernaar kleden!' Je hoeft het niet alleen te doen. En samen sta je sterk. ✨Daarom ben ik onwijs enthousiast over de samenwerking met gelijkgestemde vrouw, moeder en ondernemer Lisanne van Eijk. Na onze duo sessie heb je een persoonlijke stijlgids en professionele fotos voor zakelijk promo materiaal, op je website en social media. ✨Are you ready to feel at home in your skin and outfit, whether it's business or pleasure? Wij zijn er klaar voor mooie kanjer!

De Liefde Spiegel
Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen