Waar ik me voor schaamde
MeTime2gether
11 maart 2021 

Waar ik me voor schaamde

Waar schaam je je voor?

Tijdens de mega inspirerende Verliefd op Business week met @zaraydagroenhart kregen we deze vraag voor onze kiezen. Ahem 😅. Ik moest er even over nadenken. Maar toen wist ik het. Challenge accepted ❤️. Check de video om mijn antwoord te horen. Dit mag je best van me weten.

Zeker als je op dit moment voor een financiële uitdaging staat, is het goed om te onthouden dat het gras niet altijd groener is bij de buren. En dat om hulp vragen een van de meest liefdevolle dingen is die je kunt doen voor jezelf en je gezin. Ain't no shame in it ❤️

Welke schaamte mag jij stilletjes of hardop loslaten?

#schaamte #geld #voedselbank #geldzorgen #shame #noshame #tvoh #eerlijk #waarheid #thisisme #truth #money #stress

Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen