Voor de mannen...die niet weten wat hun vrouw gelukkig maakt
MeTime2gether
11 november 2018 

Voor de mannen...die niet weten wat hun vrouw gelukkig maakt

Voor de mannen...die niet weten wat hun vrouw gelukkig maakt

Alles wat je zegt valt verkeerd. Ze is niet meer de vrouw waar je mee in zee bent gegaan. Ze is kortaf, gestrest, onzeker, ongelukkig en het begint bij jou aardig zijn tol te eisen. Je hebt een vrouwen vertaler nodig. Een geheim wapen. Een gids voor hoe je tegen haar praat op een manier die binnenkomt. Maar beter nog: een strategie om haar weer op te laden zonder dat ze het doorheeft. Mannen houden van oplossingen. Dit is de meest enorme en effectieve oplossing.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn vrouw gelukkig is (zodat ze mij met rust laat en ik ook gelukkig kan zijn?) Ik leer je strategieën gebaseerd op 'De 5 talen van liefde' door Gary Chapman. 5 strategieën en slechts 1 oplossing. De oplossing is...LIEFDE. Als een vrouw voelt dat je om haar geeft, is ze volmaakt gelukkig. Eventjes :-). Ze moet het iedere dag, ieder moment van de dag voelen. Je kunt het niet afdwingen maar je kunt het wel inspireren. Want uiteindelijk moet ze het natuurlijk zelf doen, met jou aan haar zijde. Lees hieronder verder om erachter te komen welke strategie bij jouw vrouw of vriendin past.

De nummer 1 reden dat vrouwen niet lekker in hun vel zitten is dat ze hun 'vel' negeren. Hun lichaam, hun geest: zichzelf. Vrouwen zijn te goed geworden in multi tasken en efficiënt de boel draaiende houden. Vaak raakt wat ze nodig heeft om zich lekker te voelen op de achtergrond geschoven terwijl ze zich richt op belangrijke zaken. Kinderen, werk, familie, sociale verplichtingen. Geloof me, er is niks belangrijkers dan dat je je goed voelt. Mannen zijn vaker grootgebracht met het idee dat er niks mis is met zelfzorg en handelen hier dagelijks makkelijker naar. Ben je ooit weleens uitgemaakt voor egoïst? Het zou zomaar kunnen dat dit naar je hoofd wordt geslingerd door een vrouw die niet voor zichzelf durft te kiezen. Laat je niet van de wijs brengen!

Liefde cijfert zichzelf niet weg. Liefde geeft vanuit een overvloed. Wat je misschien niet wist is dat iedereen liefde anders uit en ervaart. In een eigen taal. Er zijn 5 liefdestalen. Welke past bij jouw partner? Welke past bij jou? Hieronder in vogelvlucht de 5 talen van liefde.

De 5 liefdestalen

1.Woorden
2.Cadeaus
3.Tijd
4.Aanraking
5.Daden

Afhankelijk van de liefdestaal van je partner -de taal waarin ze het liefst liefde ontvangt- kies je de strategie dit het beste bij jouw situatie past.

1.Woorden. Schrijf! Lees voor! Spreek lieve voicemail berichten in! Neem een korte video boodschap op met je telefoon!
2.Cadeaus. Gebruik haar beste vriendin als een bron van informatie. Wat vindt ze ECHT mooi/lief/ontroerend? Vind iets groots en zorg ervoor dat ze het in kleine deeltjes ontvangt. Als een schattenjacht.
3.Tijd. Breng tijd met haar door op een vast moment in de week. Doe iets wat ze helemaal te gek vindt (Ga daarna zo gauw mogelijk met je maten op stap om balans te houden!)
4.Aanraking. Ehm...Aanraking is meer dan seks. Ontdek wat ze nodig heeft om zich veilig te voelen en let goed op of dat gebeurt wanneer je haar op een bepaalde plek aanraakt. Haar nek? Haar onderrug? Is het wanneer je haar gezicht in je handen neemt?
5.Daden. Wat kun je DOEN waardoor ze zonder enige twijfel weet dat je gek op haar bent en dat ze de belangrijkste vrouw is in je leven? Is het iedere zondag avond koken? Is het iedere dag 15 minuten onverdeelde aandacht en luisteren zonder meteen op te lossen? Is het haar steunen in de studie die ze wil doen en haar dat laatste zetje geven door haar in te schrijven?

Dit is mijn stijl
Er is nog iets anders dat een grote rol speelt in hoe je vrouw zich voelt en dat is haar kleding. Zodra je vrouw zich voelt als een prinses zal haar garderobe waarschijnlijk een oppepper kunnen gebruiken. Als ze in de spiegel kijkt en het beeld klopt niet meer met de binnenkant, houdt ze de verandering niet vol. En dat zou zonde zijn. Als personal stylist weet ik hier wel raad mee. Voor meer informatie bezoek je www.ditismijnstijl.nl
Lieve heer, ik hoop dat je hier iets aan hebt gehad. Als je de tijd hebt genomen om dit hele bericht te lezen boft ze sowieso met je! Het boek 'De 5 talen van liefde' van Gary Chapman vind je hier en bij alle vragen ben ik te bereiken op info@ditismijnstijl.nl
Met stijlvolle groet,
Maame Joses
Stylist & Eigenaar 'Dit is mijn stijl'
Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen