"Ik stopte El in, las een verhaaltje v0oor, waste het laatste bord af  en dacht met een glimlach terug aan mijn zang optreden voor miljoenen kijkers..."

'Elke moeder is een frickn superhero. Maar wie stemt er op haar?'


Dat is wat er door mijn hoofd flitste toen ik in 2012 hoorde hoeveel moeders op mij hadden gestemd om in de halve finale van The Voice of Holland te zingen. De waarheid is dat mijn zangtalent veel meer aandacht krijgt dan mijn mamma talent om er dag in, dag uit voor mijn kind te zijn. No matter what. Door het hele land zijn er moeders die dag in dag uit de hele maatschappij dragen, baren en onvoorwaardelijk verzorgen. Dat vind ik indrukwekkend. En daar wil ik aandacht voor.


Je draagt je huishouden, neemt zonder aarzelen verantwoordelijkheid voor jouw stukje aarde en als het nodig is sterf je voor je gezin. Ook voor je kind of tiener die je soms het liefst op markplaats zou zetten. Don't - Mess - With - My - Kids.

I adore you woman. We all do.

En daarom vind ik het niet leuk om je het volgende te vertellen. We rukken de pleister er in een keer vanaf. Het grootste gevaar voor je gezin op dit moment...ben jij.


Je wilt er zo graag voor ze zijn en ze alles geven dat je een verraderlijke blinde vlek hebt. Ook de meest bewuste, liefdevolle, krachtige, verlichte moeder en meditatie queen kan ten onder gaan aan deze mamma kryptonite. Temidden van jouw verlangen om alles te zijn voor je gezin en alles te geven aan de mensen van wie je houdt ligt een boobytrap in de vorm van een valse overtuiging. 'Hoe meer liefde ik geef, hoe waardevoller ik ben en hoe meer liefde ik verdien.'


En dat werkt dus niet. I learned it the hard way. Mijn burn-out in 2011 is daar het bewijs van. En niet om op te scheppen, maar ik ben hardleers als het gaat om liefde geven.  'Ik geef nooit op' stond vroeger nog net niet op mijn voorhoofd getatoeëerd. Nu lees je van een afstandje: 'Ik ben genoeg'. Ik kijk elke dag in een spiegel van mildheid om mezelf eraan te herinneren dat ik niks te bewijzen heb. Dat ik die zelfliefde voor mag leven aan mijn kids en klanten. En dat dit mijn ware bijdrage is aan de mensen van wie ik hou.

 
Ik heb deze manier van denken en kijken uiteengezet in een praktische transformatie ervaring van 12 maanden. Ik noem het Prinses Mamma 360. Een 360 graden spiegel van liefde waar je op elk moment een blik in kunt werpen om je te herinneren aan wie je bent. Zo weet je altijd wanneer je handelt vanuit 'Ik ben genoeg' of wanneer de soundtrack 'Het is nooit genoeg' op repeat staat in je hoofd. null
Red Table Talks meets Bad Moms en Abraham Hicks
'Heb gelijk binnen 1 week verschil gezien. Door tegen mezelf te zeggen: ik ben meer waard.'null

Het geheim van je radicale transformatie zit 'm in 2 dingen. 

1. Ik werk alleen met zelfbewuste ondernemende moeders die dapper genoeg zijn om zichzelf te zien, Vrouwen die klaar zijn om schuldgevoel en schaamte in te ruilen voor zelfcompassie en vrijheid. Die er weleens aan herinnerd mogen worden hoe fantastisch ze zijn en hoe goed ze het doen. Wij komen bij elkaar in Prinses Mama 360 en vormen een levende liefde spiegel in het rond.


2. Ik confronteer je druppel voor druppel met de liefde die je bent en elke dag geeft aan je kids, klanten en community. Deze liefde is het krachtigste wat er is. Daarom kan ik een life-changing transformatie garanderen als je die liefde durft te ontvangen. Je eigen wijsheid. Je eigen mildheid. Je eigen humor. Je eigen kracht. Terug gespiegeld, Hoeveel liefde kun je aan?


Bereid je voor op het jaar waarin je jezelf elke dag ziet met nieuwe ogen en alles viert wat je ziet. Proost op meer mildheid, plezier, eerlijkheid en vrijheid!


You ready. We're ready. Love is always ready. 


'I do not fix problems. I fix my thinking. Then problems fix themselves.' Louise Hay 


'No matter how old you are, if a little kid hands you a toy phone... you answer it.' Dave Chapelle


'Every truth is a kindness, even if it makes others uncomfortable. Every untruth is an unkindness, even if it makes others comfortable.' Glennon Doyle


'I'll tell you what Freedom is to me. No fear.' Nina Simone

De voordelen van Prinses Mamma 360

Deze dames lieten zich liefdespiegelen

Prinses Mamma Boek Pakket met hardcover, audio en lied

Wanneer Maya, de jongste van 3 prinsessen, op een dag verdwaald raakt in het bos, komt ze in aanraking met de mysterieuze Madam Sofia. En met haar weet je nooit helemaal wat er gaat gebeuren...

Alvast de highlights op een rijtje

Wie? De ambitieuze, ondernemende moeder die weinig tijd heeft voor zichzelf en zich gezien wil voelen. Je wilt meer aandacht voor je eigen verlangens en vrijheid temidden van je eindeloze to do lijst.

 

Wat? Een radicale liefdes experience en transformatie proces voor de vrouw die verlangt naar meer mildheid, plezier, eerlijkheid of vrijheid.

Wat gebeurt als je een jaar lang bloedeerlijk kijkt naar je keuzes, hardop je wensen uitspreekt en de liefde die je geeft als moeder zelf durft te ontvangen? Hoeveel liefde kun je aan?

 

Waar? Online en heel soms offline

 

Wanneer? Vanaf 1 januari t/m 31 december 2023. Officiële start 14 januari 2023. 

 

Waarom? Moeders zijn superhelden met een chronische tijd uitdaging en een eindeloze to do lijst. Het wordt tijd dat we onszelf zien en de liefde ontvangen die we geven. Can’t pour from an empty cup. Liefde voor elk aspect van wie je bent maakt dat je thuiskomt in je eigen leven en meer mildheid, plezier, eerlijkheid en vrijheid beleeft. Dan kun je er pas zijn voor anderen. Mamma gelukkig, iedereen gelukkiger. Also: f*ck je to do lijst. Jij bent belangrijk!

 

Hoe? Druppel voor druppel. Want je tijd is schaars en het leven gaat snel. Met oa video training modules per thema, interviews met gast experts, een 1 op 1 spiegelsessie, voice notes, groep inspiratie momenten en een besloten Whatsapp groep.

Onderdeel 1

Prinses Mamma Boek Pakket incl hardcover en audio

Onderdeel 2

Liefdespiegelen weektraject

Onderdeel 3

Maandelijkse training module. Video of audio.

Onderdeel 4

Whatsapp groep voor vragen, (silent) support, feedback en successen

Onderdeel 5

1 live event op een locatie in Nederland

Onderdeel 6

Kant en klare mantras en meditaties. 

Jennifer Lopez.  Tina Turner. Oprah.

Prachtige, krachtige, bewuste vrouwen.

Ze starten de dag allemaal met een meditatie of mantra.

Toeval?


Ik bundelde alles bij elkaar waardoor ik mezelf en mijn mogelijkheden met nieuwe ogen kon zien en mijn leven opnieuw opbouwen na huiselijk geweld. De inspiratie, teachers en transformatie tools. We starten met een mini meditatie.

Bonus

Voice notes en videos als mini spiegeltjes

Bonus

Playlist per thema

Bonus

Ieder kwartaal exclusieve interviews met gast experts,