Pfff...van frustratie naar ugly cry voor de kledingkast
MeTime2gether
17 april 2021 

Pfff...van frustratie naar ugly cry voor de kledingkast

🤯 Pfff... Soms weet je het gewoon even niet meer.

Door de bomen het bos en zo. Zoveel kleren, een schoenencollectie waarvan sommige hakken inmiddels voelen als een martelwerktuig en telkens het knagende gevoel dat je outfit saai is en je buikje benadrukt. No? Geen herkenning? Dan ben je een van de weinigen.

Zonde van je kostbare tijd

🕖Tijdens mijn 3-jarige samenwerking met Zalando als personal stylist en personal shopper hoorde ik dagelijks deze frustraties van duizenden vrouwen. Het kost stiekem een hoop tijd (zo'n kwartier in de ochtend) om niet te weten wat er past bij je persoonlijkheid, figuur en kleurtype. Om alleen door de jungle van je garderobe te navigeren, bezweet en geërgerd je weg vinden met een baby op je arm en een kleuter aan je been. Eenzaam omdat je het in je eentje probeert te doen en gefrustreerd omdat je wel belangrijkere dingen aan je hoofd hebt waarbij je goed gekleed voor de dag wilt komen.

Snotteren bij 'How to look good naked'

🦋Ik hoorde de verhalen aan en dacht daardoor terug aan toen mijn dochter een baby was. Het laatste wat er op mijn to-do lijst stond was uitvogelen welke kleding een match was met mijn persoonlijkheid of wat mijn figuur flatteert. Wel zat ik week in week uit te snotteren bij programma's zoals 'How to look good naked', 'Style by jury' en 'What not to wear'. Maar echt, de 'ugly cry'. Ik vond de transformaties prachtig. Maar wat me echt raakte was het effect dat de nieuwe stijl had op het zelfvertrouwen van de deelnemer.

Haar zelfvertrouwen groeide voor de camera

Haar zelfvertrouwen groeide voor de camera. Oude lijken werden uit de kast gehaald, vergeven en losgelaten. Ze durfde daardoor op het werk voor zichzelf te gaan staan. Soms bloeide haar liefdesleven op en in alle gevallen de liefde voor zichzelf. Ik vond het fantastisch en besloot daarom de opleiding 'Personal Stylist, Personal Shopper en Make up expert' te volgen bij @angeliquebroers. Daar voelde ik me als een vis in het water. Alsof ik thuiskwam op het moederschip van kleur en schoonheid en de theorieën achter alle facetten van je beste kledingstijl.

Laat mij jouw stijlgids zijn!

Download 'Combineren kun je leren' voor beginners ebook voor slechts 9,97!
Nu heb ik een ebook gemaakt met praktijkvoorbeelden en handige tips voor iedere vrouw met gezin die weleens in de spagaat komt van werk en gezin. Want als de cameras uitgaan gaat jouw leven door en de kids blijven om aandacht vragen. Laat mij jouw stijlgids zijn en daarmee je kledingstress uit handen nemen. Benieuwd naar mijn ebook 'Combineren kun je leren'! voor beginners twv 9,97? Kom langs bij www.ditismijnstijl.nl/kopen De virtuele koffie staat klaar! ☕
Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen