Mijn bankrekening en John de Mol
MeTime2gether
28 mei 2020 

Mijn bankrekening en John de Mol

Wat hebben mijn stille gedachte patronen met John de Mol en mijn bankrekening te maken? 🤔❤️

💷Goedemorgen prachtige, krachtige vrouw! Hoe is het vandaag met je? Uitgerust? Beetje vermoeid? Lekker in je vel? Klaar met alles? Een onbestemd gevoel, alsof je het fornuis aan hebt laten staan, ook al heb je een elektrische kookplaat? Mag allemaal. Ik ervaar sinds deze pandemie ook alle emoties onder de zon. Van genieten van de extra tijd met Ella tot me druk maken over uitverkochte amandelmelk bij Appie (alweer?!?) tot rouwen om dierbaren die overlijden. Mijn hart staat aan, het draait overuren vergeleken met 8 weken geleden. And I love it. Want het betekent dat ik leef. Over g-e-l-d Vandaag een praktisch en mogelijk life- changing filmpje. Ik deed in 2015 mee aan Millionaire Mind Intensive en leerde over de jars system van Harv T Eker. Als het oudste kind in een migranten gezin kom ik uit relatieve armoede en bepaalde overtuigingen als 'arme' muzikant hebben mijn bankrekening ook geen goed gedaan. Mindset and Heartset Wat ik niet wist is dat hoeveel rijkdom ik mezelf gun te maken heeft met onbewuste overtuigingen over mijn eigenwaarde, relaties die zullen veranderen en dat alle praktische tools in de wereld daar niet tegenop kunnen boksen. It's all mindset... and heartset. Kippenvel Hoewel ik schulden had om af te betalen vond ik destijds meteen een manier om MMI toe te passen. Want mijn mindset veranderde enorm tijdens deze 2-daagse boot camp in Hilversum. In dezelfde zaal waar John de Mol in 2012 mijn talenten en dat van mijn muzikale collegas wist om te zetten in miljoenen voor miljoenen kijkers op RTL4. Ik kreeg kippenvel toen ik besefte in welke zaal ik was tijdens dit event. En hoe poëtisch dat ik nu leerde om rijkdom te creëren voor mezelf. Dankbaar Ik ben John de Mol dankbaar. Want hij liet me op zijn manier zien dat ik meer waard ben dan ik had durven dromen. En als hij mijn talenten kan omzetten in rijkdom kan ik vast ook een manier vinden om dat voor mezelf en mijn dierbaren te doen. Daarnaast heb ik een grote droom voor de economie en welvaart van alle landen waar ik vandaan kom. Inclusief Nederland. Dus jaren later, in diezelfde zaal als mijn Blind Audition en de andere live shows van 'The Voice of Holland' pakte ik bibberend de microfoon temidden van het Millionaire Mindset publiek. En ik sprak uit dat ik er klaar voor was om trots te zijn op wat ik bijdraag aan de wereld, mijn talenten te vertalen naar meer inkomsten en grote rijkdom te ervaren. Rijkdom zoals dat bij mij past. Lees: vrijheid. Met een Prinses Mamma Millionaire mindset en kleine stapjes zie ik mijn financiën met de dag sterker, gezonder en groter groeien. Small steps...enjoy the journey. ❤️ Maame P.S. Als je nog een pak AH amandelmelk hebt liggen, enjoy. Ik kijk wel wat ik doe wanneer dit pak leeg is ;) https://youtu.be/Q-Qh2eChy-k
Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen