Herken je jezelf hierin?

  • Je bent er voor anderen maar vraagt liever niet om hulp
  • Je zou iedere dag meer tijd voor jezelf willen
  • Meer opluchting, speelsheid en magie als ondernemende moeder? Yes please!

Adem in. Adem uit. Je hoeft het niet meer alleen te doen.  Echt niet. De Liefde Spiegel is een safe space waar je hardop je verlangens uitspreekt en je frustraties gebruikt als brandstof voor creatieve oplossingen. Spoiler: het antwoord op iedere uitdaging ben je zelf.  Beter gezegd: jouw nieuwe perspectief zal je bevrijden. Hierin schuilt de magie van Liefdespiegelen. Ik kid you not. Achter je Liefde Spiegel schuilt een compleet nieuwe realiteit vol opluchting en plezier. Ta-daa!


Okay, klinkt goed. Tell me more! Waarom met jou liefdespiegelen?

Ik ben Maame Joses, personal songwriter en mamma mentor. Ik weet  dat ik liefde ben, dat jij liefde bent en dat wij allemaal liefde verdienen. Ik leerde duizenden vrouwen om zich met liefde te kleden in mijn jaren als personal stylist bij Zalando. Ook leerde ik als internationaal bekroonde singer songwriter - halve finalist The Voice Of Holland & De grote prijs van Nederland -  dat je onder alle omstandigheden aandacht en mildheid kunt inzetten als superpower. 

Ik woon sinds 2007 met mijn dochter in Arnhem. Mijn reis van huiselijk geweld en uitzichtloze situatie - lees: ik voelde me compleet gefaald als moeder - naar radicale zelfliefde bracht me bij mijn missie voor de ondernemende moeder. Oftewel, de superheldin van de samenleving. Mamma gelukkig, iedereen gelukkiger.

Deze inspirerende mammas gingen je voor!

Durf je lief te zijn voor jezelf?

Liefdespiegelen is...

🦉jezelf zien en je gezien voelen

🦉met mildheid en humor naar jezelf kijken

🦉geen coaching of therapie. Wel intuïtief en oplossingsgericht

🦉weer opgelucht ademhalen

🦉effectief omdat jouw intuïtie en inzicht de ruimte krijgen in een safe space

🦉(h)erkenning


Moeder zijn en ondernemen is geen makkelijke combinatie. En je krijgt zelden de erkenning of bevestiging die je verdient. Hier wel.

Nieuwsgierig naar jouw Liefde Spiegel weektraject lieve kanjer?

Klik hieronder!

😘 Maame 'De Liefde Spiegel' Joses

Reserveer je 'Liefdespiegelen' weektraject