Je doet het goed!
MeTime2gether
29 april 2020 

Je doet het goed!

Yes, het is bijna zover! Prinses Mamma weekend 2020. Het Moederdag weekend waarin je wordt herinnerd aan het bestaansrecht van jouw wensen als vrouw. Wensen, verlangens en dromen die los staan van de rol van moeder of verzorger. Mijn missie en dat van de andere Prinses Mammas is om jou praktisch te inspireren tot je meest zelfverzekerde, intuitieve, eigenwijze en vooral vrije leven als vrouw en als moeder.

Ik wil je allereerst vertellen dat je het ontzettend goed doet tijdens deze crisis. Misschien krijg je het niet vaak te horen. Misschien voel je je niet altijd gewaardeerd. Maar wat je doet is enorm waardevol. Niet alleen voor jezelf en jouw gezin maar voor de hele samenleving. Mijn wens voor jou is dat je terugkijkt op dit Prinses Mamma weekend met een grote ontspannen glimlach, met opluchting, met herkenning, met humor, op ontroerende verhalen, op gezelligheid en vooral op verbinding. Verbinding met jezelf, jouw wensen en dromen en verbinding met anderen.

Prinses Mamma weekend draait om jou, onweerstaanbare vrouw en lieve mamma. Ik kan haast niet wachten om met jou terug te blikken op dit prachtige weekend waarin we vieren wie en wat jij bent!

LET OP: EEN MOGELIJKE BIJWERKING IS DAT JE KINDEREN EN PARTNER JE INEENS GAAN WAARDEREN OMDAT ZE BESEFFEN WAT JE ALLEMAAL DOET NU JE HET EEN WEEKEND NIET DOET. JE BENT GEWAARSCHUWD :)

Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen