Mijn favoriete make up look van 2019!
MeTime2gether
04 januari 2019 

Mijn favoriete make up look van 2019!

Mijn favoriete make up look van 2019! (Ja, nu al)


Dit is nu al mijn favoriete make up look van 2019! Het gaat eigenlijk om de #Pilgrim armband, ook prachtig in haar eenvoud. Maar de make up look trok meteen mijn aandacht. Ik heb sowieso een zwak voor de kleur oranje nadat een youtuber liet zien wat deze kleur doet met de donkere huid. Ik gebruik het als basis oogschaduw, mengkleur en blusher. Het geeft je meteen een warmere uitstraling en je hebt zoals je kunt zien bij ons model hierboven verder niet veel kleur nodig. Eigenlijk was ik vergeten hoe dol ik ben op deze look maar ik ga weer helemaal terugbrengen in mijn routine. Daarom is dit nu al mijn favoriete make up look van 2019. Goed werk van de make up artist, wie je ook bent! Mooi weekend alvast make up lovers. Op www.ditismijnstijl.nl/En mocht je nu wat meer inspiratie willen aan de start van dit nieuwe jaar is hier een link naar mijn make up tutorial van juli 2018 en inspiratie voor het combineren van je kledingstukkenx Maame https://www.zalando.nl/pilgrim-bracelet-delilah-armband-gold-coloured-pi851l0ay-f11.html #Makeup #mua #bracelet #vibrant#orange #oranje #simpel #bun #zalando#weekend
#dress #ootdindo #lookbook#lookoftheday #fashion #whatiworetoday#instastyle #beautiful #outfitpost #style#wiw #clothes #mylook#fashiondiaries #beauty #fashiongram#mylooktoday #look #outfits #outfit#todaysoutfit #instafashion #outfitoftheday#whatiwore #ootd #fashionpost#ootdmagazine #ootdshare

Over de schrijver
MeTime2gether
Reactie plaatsen